La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes de la UA ha inaugurat el portal Acadèmia Valenciana de la Llengua

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes de la UA ha inaugurat el portal Acadèmia Valenciana de la Llengua

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes (BVMC) de la Universitat d’Alacant ha inaugurat el portal Acadèmia Valenciana de la Llengua. Es tracta d’un espai destinat a acollir i difondre fons, material i continguts científics relacionats amb la llengua, la literatura i la cultura valencianes. Aquest lloc web permet accedir a materials, continguts i informació sobre autors clàssics i contemporanis representatius de les lletres valencianes, a més d’un catàleg d’obres, estudis, propostes didàctiques, hemeroteca, audiovisuals, galeries d’imatges i enllaços d’interès que hi estan relacionats.
Verònica Cantó, presidenta de l’acadèmia, ha destacat la importància de tenir un portal propi en la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, «ja que ajudarà a difondre tot el treball que s’ha fet amb els diferents Escriptors de l’Any. A més a més, considerem que és una bona manera de donar visibilitat, conjuntament, als escriptors i a l’escriptora que han sigut homenatjats per la institució al llarg d’aquests anys. En definitiva, pensem que és una oportunitat per a continuar difonent continguts relacionats amb la llengua, la cultura i les lletres valencianes».
Aquest portal formarà part de la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives, que és el producte d’un conveni entre la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la xarxa d’universitats que formen part de l’Institut Joan Lluís Vives. Amb aquest acord es pretén, d’una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats a la xarxa i, de l’altra, proposar i fer efectiva l’edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear.
Els autors que formen part del portal de l’Acadèmia són Constantí Llombart, Enric Valor i Vives, Teodor Llorente Olivares, Joan Roís de Corella i Carmelina Sánchez-Cutillas.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X