Arriba un nou reclam per a la nova edició de Spring Festival Elx. L’organització revela una nova confirmació per al seu cartell. La Bien Querida estarà en el festival al costat dels ja confirmats Amaral, La Casa Azul, Viva Suecia o Zahara, entre molts altres. Un cartell que promet posicionar-se com un dels més ambiciosos de tots els programats per l’organització.

10 són els anys que han passat des del ‘Romancer’ de La Bien Querida. Després de la visita d’Ana Fernández-Villaverde en l’edició 2018 amb un directe que va omplir el recinte del festival des de primera hora de la vesprada, ara torna al line-up de Spring Festival Elx com una de les grans protagonistes per a enguany.

En aquesta ocasió, presentarà la seua última ‘Brujería’ (Elefant Rècords, 2019), un nou llarg de gran maduresa que compta amb una producció exquisida. La Bien Querida ja no es val de metàfores per a expressar sentiments, ara les seues composicions són cançons de llenguatge directe i commovedor que apel·len directament a les diferents fases de l’amor i el desamor.

L’essència de la bilbaïna, que es troba en el millor moment de forma i popularitat de la seua carrera, torna a articular tot el transcurs del elepé. Els sentiments romàntics han estat presents al llarg de tota la carrera de la cantant, però amb l’arribada de ‘Brujería’, la descaradura i la transparència a l’hora de tractar-los s’ha apoderat de la seua línia argumental. El seu directe durant els dies 29 i 30 de maig promet brillar tant com ho va fer en la seua primera parada en el festival.