«la Caixa”, en col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer i de l’Ajuntament d’Alacant, presenta l’exposició Terra de somnis de Cristina García Rodero, que mostra sense complexos la singularitat i asimetria del món rural de l’Índia.

A través de les fotografies realitzades per la consagrada fotògrafa Cristina García Rodero, l’exposició vol donar veu a les dones de comunitats rurals de Anantapur (Andhra Pradesh) i posar en relleu el seu poder de transformació de les comunitats on viuen.

La mostren un total de 40 instantànies, forma part del programa Art al carrer, a través del qual ”la Caixa” vol aproximar l’art a les persones fora del marc habitual de museus i sales d’exposicions.

Cristina García Rodero és una figura tutelar de la fotografia universal, tant per la seua personalitat com per la repercussió nacional i internacional de la seua obra. Primera espanyola a entrar en la prestigiosa agència fotoperiodística Magnum, ha rebut nombrosos premis, entre ells els World Press Photo 1993 i el Premi Nacional de Fotografia 1996.

L’exposició s’inaugurarà la vesprada del dijous a les 19 hores en el Passeig de la Platja de Sant Juan. Comptarà amb la presència de Mª Carmen Sánchez, vicealcaldesa Alacant, Carlos Colom, director Àrea de Negoci de CaixaBank a Alacant, Sergio Moratón, responsable de la Fundació Vicente Ferrer Comunidad Valenciana i Lorda Toribio, delegada de la Fundació Bancària “la Caixa” Comunitat Valenciana i Cristina García Rodero, autora i comissària de l’exposició.