La campanya va ser premiada en la categoria més disputada, Campanya Integral, competint amb grans anunciants a nivell nacional com l’Obra Social de La Caixa, Ecoembes, BBVA, Eduque o Greenpeace.

La gala de entrega de galardones del Educafestival se celebró en Caixa Forum de Madrid el pasado martes 12 de junio. El premio fue recogido por el director de comunicación del Ajuntament d’Elx, Jorge Villar.

Silencio Incómodo” es una campaña de las concejalías de Bienestar Social y de Comunicación, realizada por la agencia ilicitana Yerno, que trata de concienciar sobre el drama humano detrás de la necesidad de una vivienda digna, explicando la iniciativa del Ayuntamiento de crear una bolsa solidaria de viviendas.

La gala de lliurament de guardons del Educafestival es va celebrar en Caixa Forum de Madrid dimarts passat 12 de juny. El premi va ser arreplegat pel director de comunicació del Ajuntament d’Elx, Jorge Villar.

“Silencio Incómodo” és una campanya de les regidories de Benestar Social i de Comunicació, realitzada per l’agència il·licitana Gendre, que tracta de conscienciar sobre el drama humà darrere de la necessitat d’un habitatge digne, explicant la iniciativa de l’Ajuntament de crear una borsa solidària d’habitatges.

La campanya també va ser premiada recentment en l’edició 2018 dels premis Alce d’Alacant en la categoria Branded content.

 

Educafestival tracta de sensibilitzar sobre la responsabilitat de cadascun dels anunciants com a agents influents en la societat i en la capacitat de la seua comunicació per a educar i així canviar hàbits i actituds en la seua audiència. Tracta de professionalitzar i estimular el sector de la comunicació i el màrqueting educatiu per a aconseguir una evolució cap a una disciplina més creativa, responsable i eficient.

A més, en un entorn cada vegada més complex i difícil d’atraure al públic, Educafestival vol premiar totes aquelles estratègies de comunicació que de forma creativa ho van aconseguir eficientment al costat de les millors pràctiques del sector.

Acte presentació  campanya SIlencio Incómodo. Foto: Gabinet Premsa. Aj. Elx

Acte presentació campanya SIlencio Incómodo. Foto: Gabinet Premsa. Aj. Elx