L’Aula de Cultura d’Alacant rep el dijous 11 d’octubre a partir de les 20 hores a la companyia de teatre Melpómene Dacria Teatre, que actuarà dins de la II Campanya de Teatre No Professional del Mediterrani amb la representació de la comèdia “Camas y Mesas”.

La II Campanya de Teatre del Mediterrani, organitzada per la Fundació Caja Mediterráneo i la Diputació d’Alacant, té com a objectiu contribuir al desenvolupament del sector de les arts escèniques no professionals de la província d’Alacant, recolzant la continuïtat d’aquest tipus de companyies a través d’una programació contínua i estable per als grups.

Melpómene Dacria presentarà en l’Aula de Cultura d’Alacant “Camas y Mesas”, una comèdia poc romàntica que posarà en accent sobre els comportaments humans i de parella que reflecteix el dia a dia de les relacions personals.

En “Camas y Mesas” Mar està casada amb Tomás. Tedd està casat amb Charlie. Mar i Tedd són amics des de l’adolescència, mentre que Tomás i Charlie treballen junts. Els quatre, formen una curiosa família en el Manhattan actual: una família que està molt lluny de ser perfecta. I és que, entre llits i taules, els personatges s’enfronten al seu passat, lluiten per construir el seu futur, i es balancegen entre els amors quotidians, els platònics, els passionals…i fins als impossibles.

Melpómene Dacria

La companyia il·licitana Melpómene Dacria es va fundar en 2011 i des del seu naixement, el grup està lligat a les reivindicacions socials i a la visibilitat de les minories, portant a l’escenari les realitats sobre les quals el públic pot reflexionar i conscienciar-se. Des del Vesprejar de Cristall, que posa en relleu les relacions homosexuals en l’hostil ambient de l’Alemanya nazi, fins a aquest projecte de Llits i Taules, que mostra les alegries, rutines i reflexions que es mereix la vida en parella, passant per la memòria històrica de l’art en la guerra civil, plasmada en Passatges a Orà.

Aquesta campanya teatral consta de dos tipus d’actuacions, per a adults i infantils. Les actuacions per a adults tindran lloc tots els dijous a partir de les 20:00 hores: Per la seua banda, hi haurà dues actuacions per a públic familiar els diumenges 4 de novembre i 21 d’abril, a les 12:00h. L’entrada per a tots els espectacles és de 6 euros i es poden adquirir en www.entradasatualcance.com i en la taquilla de l’Aula de Cultura.