La campanya ‘PhotoEspaña des del meu balcó Elx’ continuarà en La Baia fins al mes de març. La regidora de Cultura, Marga Antón, ha presentat en roda de premsa la iniciativa que, després d’haver estat al principi en el centre del municipi, ara continua en aquesta pedania. L’edil ha assegurat que “es pretén acostar l’art urbà amb fotografies captades durant el confinament a la ciutat il·licitana per part de les persones que van voler col·laborar”.

“Aquesta campanya, creada per PhotoEspaña, es va posar en marxa perquè les persones, aprofitant el tancament forçós, tragueren a relluir la seua creativitat fent fotos des de les seues llars i la resposta va ser molt positiva perquè es van acabar enviant un total de 63.000 fotografies a nivell nacional i més de mig centenar a nivell local”, ha asseverat la regidora de Cultural.

Aquesta exposició es va poder visitar als carrers més importants del centre de la ciutat el passat i estiu, i ara, amb la col·laboració de l’associació La Baia Jovens, que ha facilitat la selecció dels carrers i el contacte amb els veïns, s’instal·la pedania. “Les lones es posen en edificis privats i per això és fonamental el suport de l’associació i dels veïns perquè es puga dur a terme”, ha traslladat Marga Antón.

L’exposició estarà disponible durant tres mesos en la pedania perquè els veïns de la Baia, i també de la resta del municipi, es puguen acostar per a gaudir-la. A més, l’edil també ha animat a la resta de pedanies al fet que agafen el relleu i pròximament s’exposen aquestes fotografies en altres llocs com Els Arenals, La Foia o L’Altet.