La cantant valenciana Sole Giménez obrirà demà a l’Auditori de la Diputació d’Alacant el cicle ‘Són elles’ per a presentar el seu últim treball, Dones de Música Vol2, amb el qual reivindica el paper de la dona compositora.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha valorat la inauguració d’aquesta nova proposta, “una iniciativa de qualitat desenvolupada a través del ADDA que reuneix quatre grups de pop liderats per dones amb la qual es pretén fomentar i donar major visibilitat al paper fonamental que tenen les dones en la cultura, i en aquest cas en la música”.

L’autora de cançons com a Ànima de blues, Com hem canviat o El meu xicotet tresor, torna amb nous temes realitzats per compositores com María Grever, Eladia Blazquez o Gabriela Mistral. Sole Giménez, ex component de Presumptes Implicats, actuarà hui dimecres. 11 d’agost, a partir de les 20.00 hores.

El director artístic de l’Auditori, Josep Vicent, ha puntualitzat que es tracta d’artistes “absolutament excepcionals, amb una personalitat creativa única, i és per això que l’èxit amb els públics és indiscutible. És un orgull que creatives de diferents estils s’unisquen en la programació del ADDA».

D’altra banda, ‘Moments’ és el nom de l’espectacle de flamenc que oferirà Sara Baras el dijous 12 d’agost. Amb una dilatada trajectòria artística, avalada per més de 4.000 presentacions al voltant del món i més de cinquanta premis i reconeixements, la balladora gaditana pot presumir que els seus treballs són les produccions de dansa més vistes i de major recaptació a Espanya.

El retorn d’Ella Balla Sola als escenaris alacantins tindrà lloc el divendres 13 d’agost. El duo format per Marta i Marilia va ser un dels fenòmens musicals de finals dels anys 90 i, encara que en 2001 van decidir prendre’s un descans que ha durat dues dècades, formen part de la història del pop espanyol.

Finalment, l’actuació de Leire Martínez al capdavant de l’Orella de Van Gogh tancarà el cicle ‘Són elles’ el dia 14 d’agost. Pablo Benegas, Álvaro Fuentes, Xabi San Martín i Haritz Garde són la resta dels components d’aquest grup que ha aconseguit vendre més de huit milions de discos i acapara guardons tan importants com el Grammy Llatí, els MTV d’Europa o la Gavina de Plata del Festival Internacional Vinya de la Mar.

Les entrades, els preus de les quals oscil·len entre els 20 i els 30 euros, es podran adquirir a través de la web del ADDA www.addaalicante.es i en Instanticket.