El concert de presentació oficial del disc “Terra” de la cantautora Inés Saavedra tindrà lloc dissabte que ve 25 de setembre a l’auditori Pedro Vaello de la Casa de Cultura de El Campello, a les 20.30 hores.

La cantautora d’origen uruguaià presentarà el seu nou treball en una actuació en format banda, i amb aforament limitat per a garantir totes les mesures de prevenció i control sanitàries requerides.

“Terra” és el sisé disc de l’artista (tercer per a adults després de “Las casualidades no existen” y “Azul y verde”), i amb ell ha volgut realitzar una picada d’ullet a manera d’homenatge tant a Espanya, en general, com a la Comunitat Valenciana, en particular, per ser la terra que li va acollir fa ja 11 anys.

El disc suposa, per tant, el tancament a un cicle que es va iniciar fa més d’una dècada, quan Inés va deixar la seua Uruguai natal i es va traslladar a Espanya amb el propòsit de viure de la seua música.

L’àlbum està compost per 11 cançons on suma a tota la seua experiència musical la influència dels nous codis culturals, i en el qual inclou la seua primera cançó en valencià, “Terra”, que dóna el nom al disc. Cançons d’autor pop/folk que li canta al quotidià, a la naturalesa, als seus dubtes i certeses i al seu compromís social relacionat amb la necessitat del feminisme, la tolerància i la responsabilitat individual i col·lectiva. El seu afany per aportar novetats al sector musical li ha portat a presentar-lo en format USB.