La Capella i Escolania cantaran motets del Misteri d’Elx els pròxims 14 i 15 d’agost, després de les vespres de l’Asunción de María, que tindran lloc tots dos dies a les 17.30 hores en la basílica de Santa María.

El dia 14 els cantors interpretaran peces corresponents a la Vespra i el dia 15 seran els propis de la Festa. D’aquesta manera, a pesar que en aquest agost de 2021 no se celebren les representacions amb motiu de la pandèmia, la música del Misteri serà present en la basílica els dies grans del drama asuncionista.

Per aquest motiu, en el presbiteri s’ha col·locat el conegut com ‘cadafalet’ amb la imatge de la Verge de l’Asunción. Els cantors es distribuiran al voltant i guardaran les oportunes mesures de seguretat.

Des del Patronat es recorda que l’aforament de la basílica està limitat a les restriccions sanitàries i, en aquest sentit, animen als il·licitans i il·licitanes a seguir la interpretació dels motets a través de les televisions locals i de les xarxes socials del Misteri d’Elx.

Un any més el Patronat agraeix la comprensió als veïns i veïnes d’Elx i als visitants que cada any segueixen La Festa des de la basílica de Santa María, així com la seua contribució a l’hora de mantindre el Misteri present, fins i tot en un context com l’actual.