L’organització del festival no podia anar-se de vacances sense compartir un nou gran nom per a Spring Festival 2020. Si la setmana passada arribaven les primeres confirmacions encapçalades per Amaral, Visca Suècia i Javiera Mena, hui La Casa Blava se suma al line-*up de la pròxima edició. L’esplanada de la Universitat Miguel Hernández d’Elx és la nova ubicació que ja es prepara per a dos dies de música dins de l’entorn urbà de la ciutat.

La Casa Azul, la banda liderada per Guille Milkyway, torna a la programació del festival com una de les grans protagonistes del cartell. Reconegut com un projecte que sempre ha sabut posicionar-se com a pont entre la tradició melòdica i l’electrònica, el seu retorn discogràfic amb “La Gran Esfera” després d’anys d’espera era un imprescindible dins del line-*up.

És el moment de la Casa Blava en #SpringFestival2020. Si en la seua primera visita en l’edició 2018 va delectar al públic amb grans superhits com ‘Podría Ser Peor’ o ‘La Revolución Sexual’ i va avançar alguna novetat -inèdita en aquell moment-, aquesta vegada serà el torn de la presentació del seu últim treball, carregat d’energia i ritmes electro-pop, amb el qual ha fet un nou salt de públic i reconeixement en la seua trajectòria.

Abonaments per al festival ja disponibles

Els abonaments de dos dies per a Spring Festival poden adquirir-se per només 24€ en springfestivalelx.es i Eventbrite, el preu dels abonaments pujarà aquesta mateixa nit.