La Casa Bardín ha reobert les seues portes durant unes hores per a acollir la primera trobada entre la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, i la directora cultural de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, María Teresa Pérez, amb representants de l’equip de treball de la institució adscrita a la Diputació d’Alacant. En la reunió s’ha consensuat el programa de treball més immediat, per als pròxims mesos.

Després d’aquesta primera presa de contacte, Julia Parra ha assegurat que “malgrat la situació actual de confinament mai s’ha deixat de treballar i ara, amb l’arribada de la nova responsable cultural, tots volem donar-li facilitats perquè conega des de dins d’institució i els seus recursos i comence a donar-se els pròxims passos de gestió i programació”.

María Teresa Pérez, per part seua, ha afirmat que “continuem avant amb el projecte per a l’Institut Juan Gil-Albert, que iniciarem al més prompte possible, amb moltes ganes i il·lusió i esperant contribuir per a portar la cultura de la nostra província el més alt possible”. En la seua primera visita oficial a la Casa Bardín, ha destacat “la bellesa d’aquest edifici emblemàtic que transmet moltes sensacions i vibracions positives”.

La directora cultural del Gil-Albert s’ha reunit aquesta setmana amb el president de la Diputació, Carlos Mazón, i la vicepresidenta en el Palau provincial, en un primer acte institucional, per a donar a conéixer les principals línies de treball que es vol dur a terme al llarg d’aquesta legislatura.