La Casa de Cultura del Campello ajorna tota la seua programació de representacions i actuacions

La Casa de Cultura del Campello ajorna tota la seua programació de representacions i actuacions

“Fins que ha sigut possible”. Així, amb aquesta escarida frase, resumeix la regidora de Cultura del Campello, Dorian Gomis (PP), la que qualifica de “trist però necessària decisió” de tancar totes les instal·lacions culturals del municipi (Casa de Cultura i Biblioteca pública Rafael Altamira) a les 8 de la vesprada, desallotjant als usuaris mitja hora abans per a procedir a la seua desinfecció.

Es respon així al decret signat per l’alcalde Juanjo Berenguer, consensuat entre els tres partits que conformen l’equip de govern (PP, Cs i Vox), per a fer front a l’avanç del coronavirus en el municipi. Queden ajornats, doncs, tots els espectacles públics programats per al que resta de gener, i s’està a l’espera de possibles modificacions o reobertura segons evolucione la pandèmia.

El decret entra en vigor ja, cosa que significa que la representació anunciada de la companyia “Vol’e Temps”, encarregada de representar “Distans” a les 19.30 hores, se suspén fins que siga possible la seua reprogramació.

De la mateixa manera, els assajos d’associacions, col·lectius culturals i agrupacions teatrals i musicals s’hauran d’ajustar als nous horaris, de manera que a les 19.30 hores han de finalitzar la seua activitat. La regidoria de Cultura lamenta la situació, però participa sense ambages en la consigna que la salut de tots “és i serà sempre el primer”.

“El nostre suport al món de la cultura és inequívoc, i que tots donen per segur que tornarem a estar operatius quan la situació ho permeta”, emfatitza Dorian Gomis.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X