Divendres i dissabte són els dies triats per a programar sengles actes culturals aquesta mateixa setmana a l’Auditori de la Casa de Cultura, segons anuncia la regidora Dorian Gomis (PP).

El divendres 16, a les 19 hores i amb l’habitual aforament reduït, invitació prèvia i ús obligatori de màscara, tenim una cita amb Almadrava Teatre i la seua obra «Edipo en el Bronx», una tragèdia clàssica convertida en comèdia, on riure i plorar van entremesclats.

L’obra ens trasllada al Bronx dels anys 70. Un temps i un lloc on la vida diària era una vertadera tragèdia grega però on, alhora, l’art, la música i la cultura van viure una enorme transformació creativa. La tragèdia de tint clàssic es converteix en una comèdia, amb text de Dani Mayor, direcció d’Andrés Ariza i interpretada per Mar Campos, Irene Serrano, Miriam Giner, Iván Cózar i José Luis Alonso. D’altra banda, el dissabte, en sessió matinal a les 12.30 hores, la Banda Jove de l’Agrupació Musical L’Avanç del Campello, ens oferirà el seu tradicional concert de primavera, sota la direcció d’Ángel Fernández, en l’Àgora de la Casa de Cultura.