L’associació d’artistes de la Marina Alta, ADAMA, presenta una exposició col·lectiva de pintura, dibuix, fotografia i escultura a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi. La mostra romandrà oberta al públic fins al 30 de març, i el regidor de Cultura de l’Alfàs, Manuel Casado, ha volgut acompanyar als autors durant el muntatge i presentació de l’exposició per a animar a residents i visitants a acostar-se a conéixer l’obra de tots els seus integrants.

ADAMA està integrada per 23 persones: pintors, escultors, fotògrafs i dibuixants, que es declaren amants de l’art per damunt de tot, i presenten la seua obra a través de diferents manifestacions, tant en galeries i sales d’exposicions com en ple carrer decorant les seues façanes.

Cada membre de ADAMA té el seu estil i mentre en uns casos els seus membres busquen reflectir la realitat exacta tenyida d’emoció, en uns altres per contra és transformar aqueixa realitat a través de materials diversos, experimentant amb el color i trencant els motles del real o quotidià.

La diversitat en el seu enfocament i forma peculiar d’indagar en la realitat és el que converteix a ADAMA en un grup original, on els seus membres s’enriqueixen mútuament i comparteixen creacions en cerca de l’obra perfecta.

Artistes compromesos amb l’art en totes les seues dimensions, formant un grup obert a les noves tendències i a altres maneres de difondre el creatiu.

L’exposició col·lectiva de ADAMA es pot visitar a la Casa de Cultura de l’Alfàs fins al pròxim 30 de març, ha informat el regidor de titular de l’àrea, Manuel Casado.