‘CICI’ presenta una mostra de 45 olis a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de l’Alfàs, que romandrà oberta al públic fins a l’11 de maig, ha informat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Manuel Casado.

Una selecció pictòrica, majorment de retrats de dones joves, que representen a la seua autora. “Em considere una eterna adolescent, i a través de la meua obra he pogut expressar la meua personalitat”, amb quadres que reflecteixen la bellesa de la joventut, “alguna cosa que cal saber conservar a l’interior malgrat el pas del temps”, explica Cipriana Gomez al regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs, Manuel Casado, qui felicita aquesta artista nascuda a França però amb arrels valencianes i establida a la Marina Baixa des de fa molts anys, per triar la Sala d’Exposicions de l’Alfàs per a donar a conéixer el treball més representatiu de tota la seua trajectòria.

‘CICI’ ha volgut dur a terme la seua presentació a la Casa de Cultura de l’Alfàs per considerar aquesta localitat de la Marina Baixa com un referent cultural a la comarca. Artista autodidacta, “necessite pintar com a teràpia”, empresària de professió, ha decidit escoltar la seua família i amics i mostrar part de la seua obra més vitalista, animant a l’espectador a fixar-se en les xicotetes coses de cada dia. “Obri els ulls perquè la felicitat és ací al nostre voltant”.

L’exposició pictòrica de ‘CICI’ es pot visitar a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi fins a l’11 de maig.