La Casa de la Cultura de Villena (KAKV) ha tornat a editar el seu programa ‘La Pequeña Creativa’, un cicle de tallers i actuacions configurada com a proposta multidisciplinària que enguany tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’abril en horari de 10 a 13 hores per a fomentar les arts escèniques i plàstiques en els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.

Dins del cicle, s’inclou el teatre destinat a les famílies. Tenint en compte que els escolars es troben de vacances, s’ha programat per a la vesprada del dimecres i la del dijous una obra de teatre i una de titelles. El dimecres 7 d’abril es representarà “Rob” de Teatre de l´Abast, on el jove Rob es troba en una illa deserta després de naufragar el vaixell en el qual viatjava. I el dijous, coneixerem a Llum, un ésser màgic que viu en els núvols i allí es dedica a ajudar als altres. “Nube nube” va obtindre el premi al millor espectacle de titelles i objectes Feten 2020.

Las Niñas de Cádiz

En la vesprada del divendres 9 dins del cicle “8 Cultura Dona” rebem a les Xiquetes de Cadis, el trio més irreverent de l’escena espanyola, posen en escena l’espectacle “Cabaret a la Gaditana” en el qual mostren de la manera més salvatge i descarnada la seua manera de veure el Carnestoltes de Cadis, on canten facècies i es mostren històries quotidianes i surrealistes.

L’accés a aquesta activitat és gratuït amb butaca preasignada i han de reservar-se en la web www.kakv.com.