La Casa de Cultura ha començat aquesta setmana la rehabilitació del sòl de fusta de la sala de dansa en el soterrani de l’edifici. Aquesta sala no havia realitzat manteniment del sòl des de la seua renovació en els any 90. “Amb aquesta actuació aprofitem les dues setmanes que Kakv roman tancada al públic per vacances per a millorar les seues infraestructures i poder oferir un millor servei a la ciutadania després de la seua reobertura”, ha destacat la regidora de Cultura, Elena Benítez.

L’actuació es duu a terme dins de l’apartat de manteniment d’edificis i consisteix en l’escatat, allisat i anivellat del ferm de fusta. Després d’aquesta actuació es procedirà a l’envernissat de la superfície amb un producte especial destinat al paviment de les sales de dansa.

La superfície d’aquesta sala es trobava en mal estat i amb aquesta actuació es busca previndre i evitar possibles accidents durant les nombroses activitats que al llarg de tota la temporada es realitzen en aquesta dependència. En ella es duen a terme setmanalment classes de ballet, dansa espanyola i contemporània, Lindy Hop, assajos teatrals i gimnàstica.

Està previst que aquesta rehabilitació del sòl estiga finalitzada en deu dies per a poder tornar a acollir les sessions de gimnàstica dirigides a la tercera edat.