Dos mesos després de tancar les portes de l’auditori per a sotmetre’l a uns treballs d’adequació que han afectat també el vestíbul, les oficines de recepció, camerinos, il·luminació i condícies i imatge renovada. L’alcalde Juanjo Berenguer i la regidora de Cultura, Dorian Gomis, han presentat el nou logotip, encarregat a l’empresa Utópicum, que ha treballat amb la lletra “c” com a element fonamental de la composició (Casa, Cultura i el Campello), aconseguit una composició clara i senzilla sobre fons càlid color arena que transmet “proximitat, versatilitat i excel·lència”, segons ha assenyalat el creador de la marca, Héctor Delgado.

“Les instal·lacions de la Casa de Cultura del Campello tenen molts anys… i tot el que té molts anys acaba deteriorant-se per l’ús”, ha declarat Juanjo Berenguer. “Si a això afegim que es tracta d’un centre cultural de molta activitat i moltíssim trànsit de persones, es comprendrà que era necessària i urgent una intervenció parcial a l’auditori i altres elements”.

A partir d’ara, en tota la publicitat, cartelleria, fullets, lones, opis i altres elements gràfics que emanen de la Casa de Cultura, figurarà destacat el nou logotip.

Durant aquests mesos, la Regidoria de Cultura ha treballat a donar forma a una programació que busca aconseguir un equilibri entre l’activitat de les associacions locals, molt actives sempre, i una programació cultural professional que responga a l’interés dels ciutadans.

“I com volem que siga la Casa de Cultura de tots, hem apostat en aquests pròxims mesos per donar cobertura, espai i visibilitat precisament als col·lectius locals, amb una àmplia programació que serà gratuïta per al públic. És a dir, cultura d’ací per a la gent d’ací”, ha anunciat la regidora Dorian Gomis.

La programació ja es pot consultar en la web municipal, encara que l’alcalde i la regidora han remarcat que, per circumstàncies per tots conegudes, el seu desenvolupament dependrà de les indicacions que emanen de la Conselleria de Sanitat.