Conforme s’avança en la nova normalitat i se suavitzen les condicions de mobilitat i reunió, l’activitat retorna en tots els sectors. La Casa de Cultura del Campello, després de molts mesos d’inactivitat plena o amb escassa programació, va reprendre amb força els seus actes presencials amb la inauguració de dues interessants exposicions protagonitzades per dones.

D’una banda, Silvia Sempere ens presenta “Sauvage la reserva”, un projecte artístic consistent en una instal·lació de dibuixos de gran format sobre suport industrial, reivindicant l’activisme mediambiental des de l’àmbit de l’art. La creadora recorre en aquesta ocasió a la ironia per a disposar i presentar diferents situacions i escenes que presenten una certa innovació disruptiva.

D’altra banda, es va inaugurar el festival internacional de fotografia, “Photoalicante”, que tanca enguany la seua huitena edició al Campello. Es tracta d’una exposició conjunta de les joves autores Núria Boix i Inés Campello, que porten a la Casa de Cultura un treball visual i al·legòric sobre l’els problemes de ser una dona jove en els nostres dies.

En l’acte inaugural, la regidora de Cultural Dorian Gomis (PP), va fer vots perquè l’activitat poguera mantindre’s amb intensitat. “Un dia, un sol dia, sense activitat cultural, és dolent, penós, lamentable, i quasi una tragèdia”, va assenyalar.

“Afortunadament”, va afegir, “sembla que a poc a poc tornem a la normalitat, amb limitacions certament, però amb una mica de normalitat, i ens hem de felicitar tots per això”.