Beatriz Arias i Penélope Santana, dues autores residents a Alacant, van publicar a l’octubre el seu primer lliure «LA CHICA DEL ANDÉN 18» que està disponible en plataformes digitals, botigues en línia com la Casa del llibre i El Corte Inglés.
Divendres que ve 5 de novembre a les 19hrs, es presentarà en el Casino de Novelda.i l’Àmbit cultural d’El Corte Inglés d’Alacant l’acollirà el dilluns 8 de novembre a les 19hrs.
La seua obra recull a Ella, una xica òrfena. No va conéixer al seu pare, i la seua mare va morir quan ella era xicoteta. Aquesta li va ensenyar la importància de l’afecte, de l’amor i a treballar intensament, a no rendir-se mai i a aprofitar les oportunitats que la vida li presentara, a veure cadascuna d’elles com un regal.
La novel·la comença amb aquesta xica en una estació de tren, destrossada per les seues cicatrius del passat i per una ferida nova, una història d’amor a la qual acabava de posar fi…
Beatriz Arias és diplomada en Ciències Empresarials, professora de Ioga, nascuda a Madrid. Penélope Santana, títol superior de programació i administració de xarxes, originària de Las Palmas de Gran Canàries. Companyes de treball, després amigues i ara sòcies literàries.
Són dues xiques somiadores, amb inquietuds, amants de la lectura, l’escriptura, i de la fotografia; en resum, amants de l’art en qualsevol de les seues formes.
Un dia, induïdes probablement pel seu subconscient per a suportar la situació d’incertesa política, social i econòmica que s’ha viscut recentment, van començar a somiar i a escriure juntes.
Ambdues tenen cicatrius del passat i aqueixa lluita per superar-se, seguir avant malgrat les traves, és el que han volgut reflectir en Ella Bird, la protagonista de la seua primera novel·la La xica de l’andana 18.
Llegim… aleshores.

Beatriz Arias y Penélope Santana