Dissabte que ve 14 de setembre el Centre Cultural «Verge del Carmen» de Torrevella acollirà la representació «Arsénico por Compasióm» de la companyia teatral alacantina Akraleuka Teatro.

Una obra de l’autor Joseph Kesselring que emmarca una comèdia amb una trama policial sota un elenc de 14 actors en la qual un crític teatral, acostumat a criticar el matrimoni, acaba de comprometre’s i decideix visitar a les seues ancianes ties per a comunicar-los la notícia abans de marxar-se de lluna de mel. Durant la visita descobrirà que les encantadores viejecitas tenen una manera molt peculiar de practicar la caritat.

Tota persona que entra a la seua casa amb poc ànim, que viu sola, que no té aspiracions en la vida, és convidat per les avietes a prendre una copita de vi amb arsènic, cianur… i una mica més.

El germà boig del crític teatral que viu amb les avietes, creu ser el president Roosvelt. Aquest s’encarrega d’enterrar a tot el veïnat en el soterrani, o com ell diu… en el canal de Panamà. El lio s’aveïna, quan apareix la germana del crític teatral i el seu còmplice recentment escapolit d’una presó de màxima seguretat aportant un altre cadàver a l’elenc.

El nostre protagonista, es veu embolicat en tota aquesta trama i intentarà evitar les conseqüències evidents per a les seues ancianes ties i germà.

AKRALEUKA TEATRO és una companyia alacantina fundada a principis de 2014. Una trajectòria en el qual han presentat cinc obres diferents. En l’actualitat es troba preparant diversos muntatges de Micro-teatre i la representació de “VERS SOLT” de Miguel Ángel Vaquer.

DIRECTOR DE L’OBRA: Miguel A. Vaquer

ESCENOGRAFIA: Adrián Mazon

DISSENY GRÀFIC: Sofia Llobregat