La comèdia ‘Suspicàcia’ premie a la millor obra de la 29 Mostra de Teatre de Dénia per elecció del públic

La comèdia ‘Suspicàcia’ premie a la millor obra de la 29 Mostra de Teatre de Dénia per elecció del públic

La 29 Mostra de Teatre Ciutat de Dénia – 3a Mostra Internacional Marina Alta de Teatre (Mimat),que organitza la Regidoria de Joventut del Ajuntament de Dénia i dirigeix Mario Passero, va finalitzar dissabte passat. En la cerimònia de clausura que va tindre lloc a l’auditori del Centre Social es van entregar els premis i reconeixements d’aquesta edició i l’alumnat de l’Aula ETC va interpretar, fora de concurs, la comèdia Toc A Mela. L’alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora de Joventut 2015-2019, Cristina Morera, van assistir a l’acte de clausura.

Suspicàcia, del grup de Dénia Produccions Tremenduskas, dirigit per Antuan Díaz, es va alçar amb el premi a la millor obra, elegida per votació del públic.

En la categoria de millor actriu, va rebre el premi Verónica Gay, per la seua interpretació en l’obra La senyora Macbeth que va presentar la Companyia Faro de Buenos Aires (l’Argentina). El premi al millor actor va ser per a Jordi Tamarit, de la companyia valenciana Stres de Quatre, pel seu paper en Les ferides del vent.

El premi a la millor direcció ha sigut per a José Luis Alonso per 24-F, d’Almadrava Teatre, del Campello (Alacant). En la categoria de l’ús del valencià, el premi va ser entregat al grup ETC El Verger per la comèdia negra Kaiser. Així mateix, va rebre un esment especial el grup Kamernaya Escena, de la ciutat russa de Lobñya, per la seua interpretació d’Armari, o el que amaguen les dones, dirigida per Dimitriy Sarvini.

Finalment, la regidora Cristina Morera va rebre un reconeixement al seu suport a la Mostra i a la seua labor al capdavant de la Regidoria de Joventut durant els últims quatre anys.

La recaptació de la Mostra de Teatre 2019 serà destinada íntegrament a l’Associació Parkinson Dénia-Marina Alta, que presideix Pablo Segarra.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X