La Companyia Aracaladanza torna al Teatre Chapí amb la seua premiada obra “PLAY”

La Companyia Aracaladanza torna al Teatre Chapí amb la seua premiada obra “PLAY”

Aracaladanza és una companyia que a Villena ja no necessita presentació. Guardonada amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, torna al Teatre Chapí amb la seua última proposta “PLAY” una coreografia familiar amb diversos Premis Max en diverses categories. La cita és el dissabte 12 de desembre a les 19’00 h.

PLAY significa un nou i fresc punt i apart en la història de la companyia, coneguda internacionalment per les seues produccions escéniques dedicades a públic familiar i infantil. Aracaladanza no ha busca-do en aquesta ocasió l’impuls de cap pintor. Ni ha bussejat en el uni-vers d’un gran artista. La nova producció de la companyia naix de la necessitat de sentir-se totalment lliures per a gaudir del procés artístico i també pel desig simple de jugar.

Aracaladanza s’ha convertit en una companyia habitual en les programacions del Teatre Chapí, per la seua gran qualitat artística, que tant ha entusiasmat al públic infantil i emocionat al públic adult. A Villena, hem pogut gaudir de les seues anteriors propostes com van ser “Res Res”, “Núvols” (Magritte), “Constel·lacions” (Miró) i “Vols” (Da Vinci).

La funció que ara podrem gaudir s’enquadra dins del pro-yecto de dansa subvencionat que impulsa el INAEM juntament amb la Xarxa Espanyola de Teatres denominat, DANSA A ESCENA, amb el objeti-*vo principal de donar-li més visibilitat a la dansa en els teatres públics.

PLAY és una producció de Aracaladanza en coproducció amb el Sadler´s Wells Theatre (Londres), Xangai Children´s Art Theatre – SHCAT (la Xina), Teatres del Canal (Madrid), Comunitat de Madrid i Festival Grec 2019 (Barcelona).

PLAY de Aracaladanza

Direcció: Enrique Cabrera

Intèrprets: Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaça, Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos.

Dissabte 12 de desembre 2020. 19’00 h.

Entrades: de 12 € a 10 €. (Preus reduïts per a Menors de 30 i Majors de 30 anys), Estudiants de Dansa (acreditats) i abonament familiar (2 adults + 2 xiquets/es).

https://youtu.be/wkFOg-K7d3Y

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X