Aracaladanza és una companyia que a Villena ja no necessita presentació. Guardonada amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, torna al Teatre Chapí amb la seua última proposta “PLAY” una coreografia familiar amb diversos Premis Max en diverses categories. La cita és el dissabte 12 de desembre a les 19’00 h.

PLAY significa un nou i fresc punt i apart en la història de la companyia, coneguda internacionalment per les seues produccions escéniques dedicades a públic familiar i infantil. Aracaladanza no ha busca-do en aquesta ocasió l’impuls de cap pintor. Ni ha bussejat en el uni-vers d’un gran artista. La nova producció de la companyia naix de la necessitat de sentir-se totalment lliures per a gaudir del procés artístico i també pel desig simple de jugar.

Aracaladanza s’ha convertit en una companyia habitual en les programacions del Teatre Chapí, per la seua gran qualitat artística, que tant ha entusiasmat al públic infantil i emocionat al públic adult. A Villena, hem pogut gaudir de les seues anteriors propostes com van ser “Res Res”, “Núvols” (Magritte), “Constel·lacions” (Miró) i “Vols” (Da Vinci).

La funció que ara podrem gaudir s’enquadra dins del pro-yecto de dansa subvencionat que impulsa el INAEM juntament amb la Xarxa Espanyola de Teatres denominat, DANSA A ESCENA, amb el objeti-*vo principal de donar-li més visibilitat a la dansa en els teatres públics.

PLAY és una producció de Aracaladanza en coproducció amb el Sadler´s Wells Theatre (Londres), Xangai Children´s Art Theatre – SHCAT (la Xina), Teatres del Canal (Madrid), Comunitat de Madrid i Festival Grec 2019 (Barcelona).

PLAY de Aracaladanza

Direcció: Enrique Cabrera

Intèrprets: Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaça, Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos.

Dissabte 12 de desembre 2020. 19’00 h.

Entrades: de 12 € a 10 €. (Preus reduïts per a Menors de 30 i Majors de 30 anys), Estudiants de Dansa (acreditats) i abonament familiar (2 adults + 2 xiquets/es).

https://youtu.be/wkFOg-K7d3Y