Dissabte que ve 27 de març a les 20.00 hores la companyia Arteatro La Vila posarà en escena, a l’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, l’obra ‘FILM’. Coincidint amb els preparatius de l’escenari, el regidor titular de l’àrea, Manuel Casado, al costat de la directora de la comèdia, Ana Maestre, ha convidat als amants del teatre a acudir a la cita i passar una bona estona. L’entrada és gratuïta.

‘FILM’, una comèdia dirigida per Ana Maestre, que compta amb la participació de Tomi López, Mónica Germán, Rosa Zaragozá i Domingo Úbeda. Una posada en escena gestual, sense tot just paraules, composta d’una successió de paròdies sobre el món del cinema. Quatre actors donen vida, amb un ritme trepidant, a una infinitat de personatges d’algunes de les escenes mítiques del seté art. La gestualitat, l’humor irreverent i la interacció amb el públic s’uneixen per a crear ‘FILM’.

Donades les circumstàncies, el protocol estableix un aforament limitat, amb l’objectiu de garantir les mesures de seguretat i salubritat necessàries per al públic assistent recorda el regidor de Cultura, Manuel Casado, qui incideix en què l’auditori de la Casa de Cultura s’ha adaptat a la nova realitat, amb reducció d’aforament i mesures de seguretat d’accés com, presa de temperatura, entrades nominatives i ús de màscara durant tot el temps que es romanga en el recinte.