Un any més, el Club de Lleons de l’Alfàs del Pi organitza, en col·laboració amb la regidoria de Cultura, un gran xou de flamenc a càrrec de la companyia de dansa Juan Carlos Avecilla. Un espectacle amb finalitats solidaris, ja que es tracta de recaptar fons amb els quals finançar diferents projectes socials.
Juan Carlos Avecilla ve des de Madrid per a oferir al costat de la seua companyia l’espectacle ‘Gal·la Flamenca’, una única actuació a l’Alfàs del Pi. Per a poder assistir, s’ha establit un donatiu de 17,50 euros, que es destinarà a diferents obres socials.
Juan Carlos Avecilla és un jove ballador chiclanero. Titulat en Grau Mitjà de Dansa Espanyola i Flamenc en el Conservatori Professional de Dansa de Cadis i en la branca de Coreografia i Interpretació en el Conservatori Superior de Dansa María d’Àvila. Ha format part de prestigioses companyies de dansa fins a formar la seua pròpia.
Al llarg de la seua trajectòria ha rebut diversos guardons i reconeixements, entre ells el Premi Ballet Nacional d’Espanya 2016 o el primer Premi de Ball Flamenc del Festival Flamenc d’Almeria 2017. També tres candidatures als Premis Max 2020, com a Millor Espectacle Revelació, Millor Autoria Revelació i Millor Intèrpret Masculí, pel seu espectacle ‘Creences’.
El Club de Lleons de l’Alfàs del Pi porta més de 30 anys desenvolupant projectes socials a nivell local i col·laborant amb campanyes solidàries a nivell internacional. És una de les entitats sense ànim de lucre del municipi que col·laboren habitualment amb l’Associació Voluntariat Social i amb l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.
Lions Clubs International és una organització mundial de servei amb més de 46.000 clubs i 1,5 milions de membres actius distribuïts en 206 països i àrees geogràfiques. Entre els seus principals objectius destaca satisfer les necessitats de la comunitat, tant a nivell local com global.