Fa uns mesos, comencem a treballar en un canvi d’imatge per a la nostra companyia. Pensem que ara que ens hem obert tantes portes gràcies a projectes com “Avui he Sentit la Crida” o “ Escenes de Matrimoni” era un bon moment per a realitzar-lo. El canvi també es deu a la creació d’una junta directiva, la qual serà encarregada d’administrar i portar el timó de comandament cap a on va la companyia.

Aquesta junta està formada per les següents persones:

– Aitor Juan: Director i fundador de “Teatrando Producciones”

– Yohanna Martínez: Co- Directora i Vocal de la Junta.

– Pilar Yagüe: Secretària

– Camelia Reina: Tresorera

– Mery Mendiola: Responsable d’Entrades, Ajudant de Direcció i Vocal de la Junta.

– Marcos Bernabé: Responsable de Vestuari i Maquillatge, Organització de Funcions i Vocal de la Junta.

– Tony Rubiales: Director de Càsting, Coordinador d’Actors i Vocal de la Junta

– Chris García: Cap Tècnic, Coordinador de Muntatge i Escenografia i Vocal de La Junta.

Aquest grup de persones vam ser les encarregades de decidir el Nom i Marca que avui presentem i que continuarà portant el senyal d’identitat que ens ha caracteritzat: “La Passió pel Teatre”

Una vegada presentada la nova marca i els membres de la Junta Directiva de Dafó Theatrum, passem a anunciar la programació que hem preparat per al que resta de 2023 i el següent any.

Com ja avancem el mes d’abril, “Escenes de Matrimoni” torna als escenaris en aquesta temporada Tardor/Hivern conquistant noves localitats. Començarem a l’octubre sent Novelda la nostra primera parada el divendres 27, el Dissabte 28 arribarem al gran Teatre Cortès d’Almoradí i el Diumenge 29 tornem al teatre Auditori de l’Alguenya.

Novembre estarà carregat d’oportunitats per a veure als matrimonis més divertits del teatre. Divendres 3 a Mutxamel, Dissabte 4 Alfaz del Pí, Diumenge 5 tornarem a Saix. El divendres 11 és el torn de Benissa i el dissabte 12 Calp. Els dies Diumenge 13 i Divendres 24 encara no confirmarem els nostres destins, ja que, són molt importants i ho realitzarem més endavant. Per a acabar, el mes de desembre ens resta el Divendres 1 al Pinós i el Diumenge 3 tancarem aquesta gira i aquest cicle amb aquesta producció a la nostra casa, en el teatre que ens ha vist néixer. Tornarem aquí, al Teatre Cervantes.

Avui també donem a conèixer el nom del nostre següent projecte “ Unes Festes de Traca”. Una comèdia escrita per nostra Co-Directora Yohanna Martínez, la qual fa el pas a l’escriptura i a posar en escena la seva primera creació. Avancem que veurà la llum unes setmanes després del final d’Escenes de Matrimoni i ja portem uns mesos treballant en ella.

Aquesta comèdia també viatjarà per destins pròxims en la seva primera temporada de gira la qual s’està tancant en aquests moments entre els mesos de Febrer, Març i Abril. Encara que tornarà el mes de setembre en destins més allunyats de la nostra població així com esdeveniments i funcions importants.

Per a finalitzar la nostra programació i en la línia que portem des de fa uns anys. “Unes festes de traca” veurà la seva final el mes de desembre per a donar pas a la volta als escenaris d’una producció la qual volem avançar que és un regal per a tot el públic, ja que, no hi ha hagut dia en què no ens hagin demanat que tornem a realitzar-la. I és que podem confirmar que al desembre de 2024 “Avui he sentit, LA CRIDA” tornarà als escenaris amb alguns canvis però amb la mateixa essència que el públic va poder gaudir en la seva anterior posada en escena. Un espectacle el qual estem renovant, afegint i evolucionant perquè el públic gaudi encara més si cap.

Després d’aquesta última revelació, volíem agrair enormement a tots i cadascun dels integrants de la nostra companyia, que treballen dia a dia per a continuar pujant graons. També a tota la gent que funció rere funció confia en nosaltres, riu amb nosaltres i gaudeix amb nosaltres.

Finalment, com sempre, si volen estar a l’última de les nostres actuacions, venda d’entrades i més notícies sobre la nostra companyia. Ens poden seguir en les nostres xarxes socials de Facebook i Instagram.