Musical de Tricicle en el Teatre Principal
La companyia de Teatre Tricicle arriba al Teatre Principal d’Alacant amb el seu musical ‘Forever Young’, una obra en la qual es reflecteix el característic toc d’humor de la companyia i que està dirigida a públic de totes les edats. L’espectacle es representa el dissabte a les 17.30 hores i diumenge a les 18.00 hores.
A més, continua la representació de contes tradicionals en anglés, Kids & Stories, amb `Hansel i Gretel´ el dissabte a les 12 hores.
Venda d’entrades: www.teatroprincipaldealicante.com

Activitats al Castell Santa Bàrbara
El 5 de novembre el Quintet de vents del Conservatori Superior de Música d’Alacant tocarà a les 11 hores al Castell, espai en el qual a més es podrà acudir a les degustacions de xocolates i torrons, de cerveses el Postiguet i de vins D.O. d’Alacant, els dissabte i diumenge a les 11 del matí.

Inauguració de la 30 edició de la Mostra de Teatre
Alacant inaugura en Les Cigarreras la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis, que enguany arriba a la seua 30 edició. En Les Cigarreras es representa aquest dissabte a les 18 hores, Castroponce´ de Pablo Rosal; el diumenge a les 18 horesAltsasu´ de María Goiricelaya i a les 20 hores `The Mountain´ de l’Agrupació Senyor Serrano. La mostra de Teatre d’Alacant continuarà la seua programació fins al 12 de novembre.

Cultura en Barris
Continuen les activitats gratuïtes de ‘Cultura en barris’ en els diferents espais municipals de la ciutat, que es desenvoluparan fins a desembre. Aquest cap de setmana, destaquen el dissabte a les 18.30 h. Llàgrimes Negres´ en el Centre Social Comunitari Illa de Cuba iLa crida de Lauren´ en el Centre Social Comunitari Gastón Castelló. https://alicantesociocultura.eventbrite.es

Exposicions en els Espais Municipals
Des d’el mes de setembre passat poden veure’s en la Llotja del Peix les exposicions `Surface Detail’, d’Isidro Blasco i ‘Diàlegs. Dos camins cap a la llum’, de Younes Rahmoun i Josep Ginestar. A més, continua en el MACA l’exposició ‘Art en una terra erma, 1939-1959’, que reuneix al voltant de 140 obres de la col·lecció de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i està disponible fins al 29 de gener de 2023. Per part seua, l’Arxiu Municipal conté l’exposició Hèrcules C.F., imatges per a un centenari, que es pot visitar fins al 20 de novembre.