El XXI Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” va tancar les seues portes amb un original concert del Duo Khitarsis. Alexandra Petrisor i Dragos Horghidan, components del duo, que van aconseguir crear un ambient íntim gràcies a la seua excel·lent complicitat en l’escenari. Tots dos artistes van demostrar el seu mestratge amb un assortit programa, en el qual es podien trobar peces d’Antonio Soler, Joaquín Rodrigo, Chopin, entre altres. A més, es tractava d’una nit especial per al dueto, ja que complien 10 anys com a formació i van anunciar l’enregistrament del seu segon disc.

D’altra banda, abans del concert es va realitzar la clausura oficial del certamen, en la qual Iván Lledó, director del Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx”, va destacar la labor Ajuntament d’Elx i de la resta de patrocinadors que han donat el seu suport un any més. També es va mostrar agraït al públic per la seua gran resposta durant les huit nits de concerts, i va donar les gràcies als alumnes, professors i especialment a l’equip de AGMA (Associació de Guitarristes Música Oberta), organitzadors de l’esdeveniment.

L’organització ha qualificat de reeixida aquesta edició, un certamen que serà recordat per la qualitat dels concerts i les classes impartides, i per l’acollidor i amigable ambient que ha acompanyat al Festival de Guitarra durant aquests huit dies. Un any més el públic fidel, ha sigut una peça essencial per al desenvolupament de tot el certamen, en total quasi 1.200 persones han gaudit dels concerts d’aquesta edició que va finalitzar anit amb l’original i emotiva actuació del Duo Kitharsis.