Com ja és habitual, a principis d’any, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea obre les dues convocatòries per participar en un dels grans projectes culturals del municipi, la NIT DE L’ART, que enguany celebrarà la V Edició els dies 2, 3 i 4 de juny.

D’una banda, la convocatòria de projectes de performance, instal·lació i vídeo creació, part essencial de l’esdeveniment, les propostes seleccionats dels quals reben una dotació de 500€ en concepte de premi per a la seva realització.

D’altra banda, la convocatòria oberta d’Open Studios per mostrar els tallers d’artistes i artesans de la localitat al públic de la Nit. Aquest any, com a novetat, a la convocatòria d’Open Studios, s’hi afegeix la possibilitat, per a tots aquells artistes que no disposin d’un taller i vulguin donar a conèixer la seva feina, de presentar una peça que serà exposada a dos espais de la ruta guiada als tallers.

Els artistes interessats a participar-hi poden descarregar les bases de les dues convocatòries a la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea, pàgina web de Salmaia (empresa encarregada de l’organització) o al Facebook de la Nit de l’Art. El termini de presentació de projectes per a ambdues convocatòries és de l’1 de febrer al 17 de març del 2022.

Amb l’ànim de dinamitzar la cultura i la creació contemporània a Altea, la Regidoria de Cultura aposta per projectes com la Nit de l’Art, que a la seva V edició ja forma part intrínseca de la vida cultural del municipi.

Més informació:

nitdelartaltea@gmail.com

www.alteacultural.com

www.salmaia.net