La Regidoria de Cultura ha posat en marxa el cicle de concerts gratuïts “Castelar Music Band” que tindrà lloc durant aquest mes de setembre amb dos concerts en la Plaça Castelar d’Elda.

El primer d’ells, serà a càrrec de la AMCE Santa Cecilia d’Elda i serà el diumenge 6 de setembre, a les 12h. «A ritme d’espígol» ens recordarà l’aroma que té la ciutat durant els primers dies d’aquest nové mes de l’any, en aquesta ocasió amb un concert a ritme de big band.

El segon, se celebrarà el divendres 11 de setembre, a les 22h, i serà interpretat per l’Orquestra Simfònica Teatre Castelar d’Elda que oferirà «Un concert de pel·lícula» basat en música de cinema.

La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha destacat la importància de les societats musicals a la nostra ciutat ja que segons l’edil “aquestes associacions s’arrelen amb força al municipi com a estructura de dinamització i cohesió social i de representació col·lectiva”. A més, ha afegit que “per a la nostra regidoria les societats musicals han sigut i són un dels principals agents de conservació i potenciació del patrimoni cultural gràcies a les tasques de protecció, difusió, foment i promoció de les tradicions musicals i artístiques que han realitzat al llarg de la història a la nostra ciutat”.

Tots dos concerts seran gratuïts i comptaran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat establides.