La Regidoria de Cultura ha obert el termini d’inscripció per a les classes de dibuix i pintura per a xiquets i adults. Aquests cursos formatius tindran lloc a partir de l’1 de setembre, en torns de demà i de vesprada i es realitzaran en el Centre Juvenil i en el Centre de Formació del Bulevard, situat en el Bulevard comercial, per a facilitar l’accés als veïns de la Cala i urbanitzacions. Segons va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó “Si eres un xicotet, jove o adult. Si t’agrada la pintura i el dibuix. Si vols traure a relluir la teua creativitat davant un llenç en blanc, l’Escola d’Art de Finestrat us convoca en un nou curs. No cal tindre coneixements previs sobre la matèria, només vindre a gaudir de l’art des de 0”

Als més xicotets, des de 3 anys d’edat, se’ls impartirà classes d’iniciació al dibuix, pintura acrílica sobre llençol, collage, carbonet, pintura pastís i aquarel·la. Mentre que per als més majors, l’Escola d’Art de Finestrat ha preparat un curs on es treballarà el dibuix amb diverses tècniques com el carbonet, el pastís, el retolador o el grafit, així com la pintura a l’oli i acrílica, aquarel·la, tinta xinesa i tècniques mixtes. En finalitzar el curs les obres realitzades formaran part d’una exposició.

L’edil va voler destacar que “realitzarem aquestes classes amb totes les mesures de seguretat i protecció perquè els alumnes no córreguen cap risc. Serà obligatori l’ús de la màscara i es guardaran les distàncies de seguretat exigides per a evitar en tot el possible qualsevol contagi”.

Els interessats poden sol·licitar més informació i formalitzar la inscripció en aquests telèfons: 629 68 29 65 per als més xicotets i al 639 733 682 a partir dels 14 anys.