Després del bon acolliment de la iniciativa “Rutes nocturnes estiu 2020”, que aquest dissabte 29 d’agost arriba a la seua fi amb la ruta a Ferrusa i Salinetas, la regidoria d’Infància i Joventut ja està planejant repetir la iniciativa en dates pròximes.

El regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha expressat la seua satisfacció amb el bon acolliment de la iniciativa, subratllant que “fins i tot, per a les diferents rutes, hem hagut de fer llistes d’espera perquè el contingent d’inscripcions estava ple”. També ha destacat que “hem rebut un feedback molt positiu de les persones que han participat en alguna ruta, que han mostrat les seues ganes de repetir, indicant que els ha encantat conéixer els paratges naturals de Petrer d’una forma tan diferent”.

L’activitat, que va donar principi dissabte passat 11 de juliol amb la ruta a Ferrusa, ha permés conéixer els paratges de l’Arenal de l’Almorxó, el Pantà, el Ginebre, el Vaig moldre de Salt, el campament de Caprala, el Figueralet, i, de nou, tancant el cicle de rutes, Ferrusa a través de Salinetas, ruta prevista per a aquest dissabte.

L’edil ha indicat que “tenim al cap continuar plantejant aquest tipus d’activitats d’oci educatiu i que promouen hàbits de vida saludable”.

Les rutes, que s’han dut a terme amb la col·laboració d’empresa Planeta Caragol, s’han realitzat amb grups reduïts, ajustant-se a les mesures de seguretat davant la situació de pandèmia per la Covid-19.

INFORMACIÓ D’INFÀNCIA I JOVENTUT A UN SOL CLIC

La Regidoria d’Infància i Joventut ofereix als joves de Petrer la possibilitat d’unir-se a la llista de difusió per a rebre per whatsapp informació sobre totes les activitats organitzades des de l’àrea. Per a això, és necessari enviar un whatsapp sol·licitant la inscripció en la llista de difusió al número de telèfon 687 224 881.