La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrevieja ha programat una activitat aquàtica Aquest proper divendres, 28 d’agost, adreçada a la jove població de Torrevieja d’entre 14 i 35 anys. L’activitat a desenvolupar serà SNORKEL, o el que és el mateix busseig amb ulleres i tub. Una barreja d’esport, observació i coneixement del medi marí, i això no requereix coneixements previs, cap forma física especial i l’únic requisit és saber nedar. 

El recorregut inclourà un passeig en vaixell per la costa de Torrevieja en el qual un guia explicarà l’origen pesquer de Torrevella, així com la flora i fauna dels seus fons marins. L’embarcació fondejarà a les cales de Torrevieja perquè els joves puguin nedar, bussejar i gaudir de la naturalesa marina. 

Els participants han de portar el seu propi equip d’ulleres, tubs i aletes de busseig. La durada serà de 4 hores, de 10:00 a 14:00 hores aproximadament i es requereix inscripció prèvia al Centro de Información y Animación Juvenil (CIAJ).  Durant el transcurs de l’activitat es respectaran els protocols establerts per al COVID-19.   

Tots els joves interessats a participar poden recollir la inscripció a les oficines del Centre d’Informació i Animació Juvenil al Passeig Juan Aparicio, nº 5 a Torrevieja. Places molt limitades.

Per obtenir més informació al telèfon de contacte 965714072, o a través de les @juventudtorrevieja a Facebook i Instagram.