Grupoidex és una consultora de comunicació integral amb seu a Alacant i delegació a Madrid. Especialitzada en el desenvolupament d’estratègies de comunicació creatives orientades a resultats en termes de branding, reputació corporativa, responsabilitat social empresarial i negoci.

Dues dècades i mitja. Vint-i-cinc anys de fer el que millor saben fer: aconseguir una productiva sintonia entre el compromís, l’esforç i el talent del nostre equip i el del teu. Jo no podré mai oblidar els 20 anys en què vaig tindre la sort de participar, gaudir, compartir i viure amb aquest projecte.

Miguel Quintanilla. CEO Grupoidex

Miguel Quintanilla. CEO Grupoidex

Per a Miguel Quintanilla, CEO de Grupoidex “d’aquests vint-i-cinc anys destacaria les persones. Tots els companys, clients i professionals que han compartit el seu talent i el seu esforç amb nosaltres. Són molts com per a poder esmentar-los a tots, però ells saben qui són, i fins a quin punt ens considerem part de la seua família. L’ideal en altres circumstàncies hauria sigut viure al seu costat aquest moment organitzant un esdeveniment especial. Imagine que és el que s’haguera esperat d’una agència com la nostra, especialitzada en aqueixa mena de trobades. Però el context ens ha inspirat a plantejar el nostre aniversari d’una altra manera. D’aplicar-nos a nosaltres mateixos aqueixa forma diferent de fer les coses. Una idea a la qual hem volgut dir “Simetria” i que ens proporciona la capacitat de compartir fins i tot sense poder fer-ho”.

Al llarg d’aquests 25 anys, han aprés a aplicar la Simetria en àmbits d’allò més divers. És la seua manera d’aportar valor. D’evolucionar estant en contacte amb realitats que inspiren i els complementen. Aquella correspondència exacta en forma, grandària i posició de les parts d’un tot a mi, en tots aqueixos anys en Grupoidex, em va permetre créixer molt com a professional i com a persona.

Aquesta filosofia de treball els ha portat a estar entre les 30 agències de comunicació estratègica i relacions públiques més rellevants d’Espanya i en el rànquing de les 100 millors agències creatives. Una fita que més que un assoliment prefereixen considerar-lo un bon punt de partida. Record el més xicotet perquè va ser quan jo vaig començar i ara amb el temps m’enorgulleix veure’l ara des de la distància però quasi amb el mateix orgull personal.

LA MEUA enhorabona, per tot.