Aquesta formació coral del Pilar de la Horadada (Alacant) constituïda en 2001 ja té un gran palmarés de reconeixements i actuacions a les províncies de Múrcia, Alacant i a la ciutat de Madrid, on va actuar el mes de març del present any amb un Concert en Homenatge al poeta Miguel Hernández. Actualment és l’agrupació musical d’aquest municipi alacantí que més seguidors té en les seues xarxes socials.
El 28 de juny serà la seua pròxima cita a la Sala SGAE Centre Cultural de València, on actuaran amb un programa de huit obres compostes pel seu director Rafael Lozano sobre poemes de Miguel Hernández. Són: “A mi gran Josefina adorada”, “Me sobra el corazón”, “Las abarcas desiertas”, “Nanas de la cebolla”, “Dejadme la esperanza”, “Vals de los enamorados”, “Cerca del agua te quiero llevar” y “Canción última”. 
L’acte serà presentat per Aitor Larrabide, director de la Fundació Cultural Miguel Hernández.
El Concert està organitzat per l’Associació Cultural Lux Aeterna en col·laboració amb la Fundació Cultural Miguel Hernández, la Fundació SGAE, l’Ajuntament del Pilar de la Foradada i la seua Regidoria de Cultura.
Per a reservar les seues localitats és possible fer-ho a través de la següent adreça:
coralhoradada@gmail.com o en el telèfon: 626 103 951