El dimarts va prosseguir la XXIV edició del Festival Medieval d’Elx, amb Katherine Macbeth de la Cia.. Cave Canem. La sala de la capella del Centre Cultural de les Clarisses, va completar el seu aforament per a gaudir d’una magnífica actuació. Un espectacle de dansa contemporània inspirat en la pel·lícula Lady Macbeth, de William Oldroid. Una senzilla, però atrevida i salvatge posada en escena en la qual els moviments coreogràfics, l’expressivitat i la música van ser els vertaders protagonistes. El treball realitzat per la directora, coreògrafa i intèrpret Carmela García García va ser recompensat amb un llarg aplaudiment i el públic en peus.
Aquest dijous el festival va continuar amb Contrafacta “Mística, emoció, devoció”. Un concert que recogíq una selecció d’algunes de les peces més emblemàtiques i representatives de la música de de el segle XVI, interpretades per Germán Torella i Ingartze Astuy. L’actuació serà a les 19.00 hores en el claustre del Centre Cultural les Clarisses i té un preu de 5 euros.
Hui,  divendres 28 d’octubre a les 19.00 hores en la Plaça del Raval, la companyia Federico Menini realitzarà un espectacle de circ amb el nom OYUN. Una hora més tard, a les 20.00, Micrologus durà a terme un concert en el Gran Teatre. Amb el títol Ocell dei genitrix, fontana d’alegrança l’acqua i il culte marià nel edat mitjana europeu, els artistes interpretaran alguns dels textos més antics de la poesia per a música del repertori medieval. I per a acabar, a les 21.00 hores en les places i carrers del centre de la ciutat, la companyia No Som Monstres representaran l’Ordalia Medieval, un espectacle d’animació en el qual participen personatges abillats amb vestuari de l’època.
Les entrades de la programació del Festival estan a la venda i es poden comprar en la taquilla del Gran Teatre o Instanticket.
Tota la programació del XXIV Festival Medieval d’Elx ací: https://festivalmedieval.com