El Festival de dansa Cuerpo Romo celebra la seua extensió a Torrevella el 25 i 26 de juny, mentre que serà en setembre quan acudisca a cita en Els Teatres de el Canal de Madrid. Un festival dirigit pel torrevejense Elías Aguirre, i Mayda Illes/SNEO Mestissatge que arriba al Mediterrani gràcies al total suport de l’Ajuntament de Torrevella.
Cuerpo Romo, esdeveniment que arriba a la seua setena edició ofereix un ampli programa d’activitats activitats gratuïtes que inclou actuacions, tallers, intervencions i Jam d’improvisació amb música en directe. El cartell, que ja es va presentar amb la presència de companyies tan importants com LosInformalls, La Macana, La Intrusa i la Cia. Elías Aguirre, incorpora la presència de Chey Jurado i la seua peça ‘Raiz’.
Chey Jurado va iniciar la seua carrera com a ballarí de Breakin i Poppin al començament de 2005, influenciat pel seu pare, ballarí en els inicis de la cultura Hip hop (1984). En el transcurs dels anys, professionalitza la seua manera de vida i aconsegueix ser part de plataformes i esdeveniments influents a nivell internacional; Redbull BC ONE, Juste Debout, Battle Of The Year, Open Your Mind, Summer Danse Forever, Redbull Danse Your Style, WGTF?, Breakin Conventions, I Love This Danse. En l’àmbit de les arts escèniques ha col·laborat amb companyies i coreògrafs com La Veronal, Roberto Olivan, Elias Aguirre, Dani Pannulo, Cia Maleïdes Sargantanes, Jordi Vilaseca, Antonio Carmona, Roy Ofer, Rojas & Rodriguez, Taiat Dansa, Perfordance.
Cos Rom Festival / cuerporomo.com
Teaser Raiz:
https://youtu.be/kdrfa_airsm