La companyia Roseland Musical, amb una àmplia trajectòria en les arts escèniques, torna al Teatre Chapí amb la seua última proposada “Geometria”, un espectacle de caràcter familiar on la dansa, abrigallada per la música, les imatges i projeccions en 3D submergeixen a l’espectador en un videojoc poètic i futurista. La cita és el dissabte 11 de desembre a les 19’00 h.

Roseland Musical és una companyia nascuda fa més de 30 anys, amb un clar objectiu: crear i donar a conéixer els seus espectacles de dansa per a xiquets i joves de gran qualitat artística. Gràcies a aquesta dedicació, van rebre en 2007 el Premi Nacional de Cultura en la categoria de Dansa, atorgat pel Departament de Cultura de la Generalitat Valenciana. En el Teatre Chapí, ja vam poder gaudir en la tardor del 2012 de Pinocchio, un dels anteriors espectacles d’aquesta companyia.

Geometria és un espectacle abstracte en el qual la dansa contemporània i l’hip hop acrobàtic són el leimotiv i fil conductor dels jocs geomètrics que el públic podrà gaudir. Dansa i tecnologia s’uneixen a una de les ciències més antigues de la humanitat: la GEOMETRIA. Els protagonistes en aquesta funció són tres cossos geomètrics, que aconsegueixen qualitats humanes, personalitzant i establint una connexió amb el públic. A través de les projeccions en 3D i d’unes ulleres especials que s’entreguen als espectadors en accedir a la sala, es podrà interactuar amb ells.

Amb aquest espectacle conclou el cicle Dansa a Escena 2021 que hem pogut gaudir en el Teatre Chapí des d’el mes d’abril passat, amb quatre espectacles diferents que mostren al públic l’ampli ventall de la dansa al nostre país.

GEOMETRIA

Dissabte 11 de desembre 2021. 19’00 h.

Direcció artística: Marta Almirall

Coreografia: Anna Planas, Aina Lanas i Arias Fernández

Bailarines: Guillem Ripoll, Miriam Salvador i Anna Sagrera

Preus: 10 i 8 €. Preus reduïts per a Menors de 30 i majors de 65 alños. Preus especials per a estudiants de dansa. Bono familiar (2 adults+2 xiquets). Consultar en taquilla.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA.