La Diputació acull la primera trobada institucional amb la nova directora de la Mostra d’Autors Contemporanis

La Diputació acull la primera trobada institucional amb la nova directora de la Mostra d’Autors Contemporanis

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha presidit la primera reunió del Patronat de la Mostra d’Autors Contemporanis d’Alacant amb la seua nova directora artística, Mónica Pérez Blanquer. El nomenament s’ha oficialitzat aquest matí en el Palau Provincial i en presència de les diferents institucions integrants aquest òrgan de la Mostra.
Per part del Ministeri de Cultura i Esport han assistit a la trobada Joan Francesc Marco, director general del INAEM, i Javier de Déu, subdirector de Teatre del INAEM. A més, també ha sigut present el regidor de Cultura d’Alacant, Joaquín Manresa, la delegada territorial del Institut Valencià de Cultura, Alicia Garijo, i Álvaro Oltra, director territorial de la SGAE Comunitat Valenciana.
Julia Parra ha traslladat els seus millors desitjos a la nova directora artística i ha reconegut el treball desenvolupat pel seu antecessor, Guillermo Heras. La titular de Cultura ha confirmat que “des de la Diputació mantenim el nostre compromís amb la Mostra, una iniciativa que al llarg de tot el seu recorregut ha demostrat el gran paper que desenvolupa per a donar suport i visibilitat als escriptors actuals i a les companyies professionals d’arts escèniques”.
També el director general del INAEM ha donat una “càlida benvinguda” a Pérez Blanquer i ha destacat “l’important i imprescindible llegat” de Guillermo Heras. Ha recordat, a més, que aquest festival té un “caràcter estratègic per al INAEM en la seua política de foment, suport i promoció de la creació i autoria teatral contemporànies”.
En la seua presentació davant els patrons, Pérez Blanquer ha posat en valor el “ingent treball realitzat fins ara per l’anterior direcció de la Mostra” i ha expressat la seua voluntat de mirar “cap al futur i abordar els reptes que exigeixen els nous temps amb la seguretat que ofereixen també unes nutritives arrels”.
El mes vinent de novembre se celebra la trentena edició de la Mostra d’Autors Contemporanis, recuperant la presencialitat de la trobada després de la pandèmia. En aquesta nova cita, a més de retre homenatge al seu director fundador, es mantindran els objectius que han conformat la seua identitat fonamentada en l’exhibició de produccions d’autoria viva i s’aprofundirà en ells, tenint en compte les diferents realitats teatrals d’Espanya i la diversitat de les seues propostes i estils.
Mónica Pérez Blanquer
Pérez Blanquer és una gestora cultural especialitzada en arts escèniques, així com en pràctiques que inclouen la pedagogia, l’anàlisi crítica i el pensament contemporani. Titulada superior d’Art Dramàtic en la modalitat d’Interpretació per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, també és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster de Gestió de Serveis Culturals amb especialitat en Gestió de les Arts Escèniques per la Universitat de València. Així mateix, compta amb més de quinze anys d’experiència professional en el sector, fonamentalment a València, Barcelona i Mallorca, on ha treballat des de l’àmbit privat en col·laboració amb creadors, companyies i festivals i des de l’àmbit del públic com a directora adjunta del Teatre Principal de Palma entre 2016 i 2019.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X