La Diputació d’Alacant ajorna la fallada i el lliurament del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià

La Diputació d’Alacant ajorna la fallada i el lliurament del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià

La Diputació d’Alacant ha posposat la fallada i el lliurament del Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià. La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha confirmat que “donades les circumstàncies actuals per l’avanç del coronavirus, ens hem vist obligats a retardar la XXV edició d’aquesta gran cita literària, que previsiblement se celebrarà la pròxima tardor d’acord amb l’Ajuntament de Castalla i complint, en tot cas, les recomanacions de les autoritats”.

Enguany s’han presentat al certamen 36 obres, una xifra que supera àmpliament la de l’exercici anterior, amb 23 aspirants. El premi està dotat amb 20.000 euros per al primer classificat. Els treballs han sigut repartits entre el jurat perquè duga a terme el procés de la lectura. El següent pas és l’organització d’una trobada per a deliberar i triar al guanyador de l’actual edició.

El jurat està format pel president de la Diputació, Carlos Mazón, la vicepresidenta Julia Parra, i el diputat Fulgencio José Cerdán, en representació de la corporació. Figuren a més com a vocals Rafael Poveda, escriptor i enòleg, Gonçal López-Pampló, professor de la Universitat de València, Isabel Marcillas i María Ángeles Francés, doctores en Filologia Catalana, Vicent Ferrán García Perales, professor adjunt de la Universitat CEU Cardenal Herrera i Carlos Ferrer, llicenciat en Filologia.

El certamen finalitza amb l’acte de lliurament del Premi Enric Valor que té lloc a Castalla. En edicions anteriors s’ha celebrat a la fi de març i enguany la data inicialment prevista, el passat dia 26, ha sigut posposada per causes alienes a l’organització.

En compliment de les mesures governamentals per la pandèmia, l’àrea de Cultura de la Diputació d’Alacant ha ajornat el seu calendari d’activitats i manté tancats al públic les instal·lacions de ADDA, MARQ, MUBAG, Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i les sales d’exposicions del Palau Provincial.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X