El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha anunciat aquest matí en una trobada amb el Club Rotary d’Elx que la institució construirà un Auditori Provincial a la ciutat il·licitana. Per a això, tal com ha avançat el responsable institucional, sol·licitarà a l’alcalde de la localitat, Carlos González, la cessió de sòl municipal per a licitar pròximament la construcció d’aquesta nova infraestructura.

L’objectiu, tal com ha explicat César Sánchez, és “dotar d’un marcat contingut cultural i empresarial aquest espai, que no solament estaria enfocat a la celebració de concerts i esdeveniments, sinó també a altres cites congressuals”.

César Sánchez ha avançat que serà la inversió de la Diputació d’Alacant més important de la història a la ciutat i per a això ha indicat que “estic pendent de quadrar una reunió de treball amb l’alcalde per a perfilar aquest projecte”.

“Dotarem a la ciutat d’Elx d’un gran espai per a la cultura i per a això afrontarem una important inversió a la ciutat per a aquest auditori que donarà cobertura a la cultura i també a les demandes i necessitats que des del punt de vista empresarial tinga la ciutat”, ha concretat el president.