Sota el títol ‘Eón3’, la Diputació d’Alacant ha presentat aquest matí la proposta expositiva del pintor Ángel Rodríguez Cabrera. La mostra reuneix una selecció de 25 peces i es podrà visitar fins al pròxim 30 d’agost.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, que ha inaugurat aquesta mostra al costat de l’autor, ha afirmat que “tornem amb l’obra d’aquest gran artista alacantí després de diversos mesos sense exposicions en el Palau de la Diputació a causa de les mesures imposades per la pandèmia”. Ha ressaltat “el color i la gran qualitat pictòrica i estètica del pintor, que ens obri les portes, a través del seu art, perquè descobrim els seus sentiments, les seues vivències i la seua personalitat”.

Tal com ha explicat Rodríguez Cabrera, ‘Eón3’ reuneix 25 quadres realitzats en acrílic pertanyents al projecte ‘Eó’, una col·lecció composta per 45 llenços que fusiona conceptes entre figuració i cromatisme. “Es tracta de composicions perfectes en les quals sorgeixen al mateix temps formes simples i complexes, harmòniques i equilibrades”, ha puntualitzat el pintor.

Rodríguez, natural de Benejúzar, ha residit durant anys en La Gomera i compta amb una dilatada trajectòria artística en la qual proliferen les exposicions, tant a nivell nacional com internacional.

Amb aquesta exposició, la Diputació d’Alacant reafirma el seu compromís amb la defensa i promoció de la cultura. A més d’aquesta posada en escena de l’obra d’Ángel Rodríguez, s’ha deixat constància de la mostra amb la producció d’un catàleg que recull les obres exposades en el Palau Provincial.