“No llega el lenguaje a las palabras” és la nova proposta cultural de l’artista Eutiquio Estirado impulsada per la Diputació d’Alacant. Es tracta d’una selecció de 24 obres de diferents tècniques i formats que es podrà visitar en el Palau Provincial fins al pròxim 8 de gener.

El diputat de Cultura, César Augusto Asencio, ha inaugurat aquest matí la mostra al costat de l’autor de la mateixa i ha destacat la qualitat de les peces i la seua originalitat. “Des de la Diputació d’Alacant proposem una nova cita amb l’art de la província, perquè tots els ciutadans tinguen l’oportunitat de conèixer la nostra diversa i variada oferta”.

L’exposició d’Estirado tanca un cicle anual que enguany ha presentat una desena de mostres. En aquest cas, tal com ha explicat Asencio, “es tracta d’una proposta plàstica molt elaborada, d’una gran capacitat i amb un extraordinari domini de la tècnica. En definitiva, el producte d’una profunda i interessant reflexió intelectiva sobre l’entropia”.

https://youtu.be/-P-ldDhAfDg

Eutiquio Estirat és un artista establit a Elx amb una extensa carrera creativa. Ha participat en innombrables exposicions nacionals i internacionals i en fires d’art contemporani, així com en simposiums i congressos. Així mateix, ha comisariado projectes de rellevants artistes de la nostra terra i la seua obra està present en diverses institucions públiques i col·leccions privades de tot el món.

En definitiva, “No llega el lenguaje a las palabras” és un projecte artístic que sintetitza els quatre últims anys de la vida de l’artista i ofereix com resultat obres de gran impacte. L’exposició es podrà visitar en el Palau Provincial de dilluns a dissabte d’11:00 a 13:00 i de 17:30 a 20 hores.