El president del Govern Provincial, César Sánchez, ha assistit a l’acte del Pregó de la Setmana Santa d’Oriola que s’ha celebrat en el Teatre Circ de la localitat. Allí ha rebut, en nom d’Alacant, la distinció de ‘Nazareno d’Oriola 2019’.

Va ser la Junta Major de Confraries i Germanors de la Setmana Santa d’Oriola qui va aprovar el mes de desembre passat, per unanimitat dels seus membres, els nomenaments més importants d’aquesta festivitat religiosa. El títol de Nazareno d’Oriola ha recaigut enguany en la institució provincial per la col·laboració que manté des de fa anys, tant turística com econòmica i culturalment, amb aquesta celebració declarada d’Interés Turístic Internacional.

Sánchez ha agraït com a president de la Diputació aquest nomenament i ha reconegut la labor de totes les persones que treballen any rere any per a engrandir aquesta festivitat “que manté les nostres arrels i les nostres tradicions i que exalta el fervor, la passió i el lliurament dels oriolans i dels milers de turistes que durant aqueixos dies s’acosten al municipi a gaudir del seu complet programa de la Setmana Santa”.