La solidaritat i la il·lusió inundaran aquest diumenge 16 de juny els jardins de la Diputació d’Alacant. Més de quaranta talladors de pernil de tota Espanya uniran els seus ganivets amb la finalitat de recaptar fons per a costejar el tractament que necessita Dennis Poveda, un jove de Sant Vicent del Raspeig que l’estiu passat va quedar tetraplègic després de caure per un penya-segat i fracturar-se la medul·la.

El vicepresident de la Diputació d’Alacant, Javier Sendra, ha presentat aquest matí al costat de l’organitzadora de l’esdeveniment Debbie Valentin tots els detalls d’aquesta jornada que comptarà amb la presència dels artistes Rody Aragó, qui interpretarà algunes de les cançons més populars dels ‘pallassos de la tele’, i María Moes, que delectarà al públic amb una actuació de rock.

“Des que els seus organitzadors ens van presentar aquest projecte vam voler sumar-nos a ell oferint els jardins del Palau Provincial per al seu desenvolupament”, ha assenyalat Sendra. “Alacant és una de les províncies més sensibles i solidàries del territori nacional i això diu molt de les nostres gents i de la seua generositat”, ha afegit.

Per part seua, Debbie Valentin ha agraït el suport de totes les persones, empreses i associacions que s’han bolcat amb aquesta proposta i ha explicat que “COCEMFE serà l’entitat encarregada de supervisar i gestionar els fons que s’obtinguen”.

El showman de televisió Miguel Noguera serà l’encarregat de conduir aquesta cita, que es desenvoluparà d’11.00 a 19.00 hores i en la qual també hi haurà una paella gegant cortesia de Riquelme Paellas i diverses activitats complementàries com a concerts, sortejos o actuacions de màgia. Especialment rellevant serà la participació de ‘Talladors Solidaris Sempre Units’ que, a més de tallar el pernil que podran adquirir els assistents, protagonitzaran diversos concursos en els quals es premiarà la presentació i decoració dels plats.

Finalment, Sendra ha animat a tota la ciutadania a “aportar el seu granet d’arena a aquesta iniciativa altruista que busca ajudar la família de Dennis a costejar les despeses d’allotjament, tractament mèdic i rehabilitació que necessita per a millorar la seua mobilitat i qualitat de vida”.

L’acte de presentació ha comptat també amb la participació de Julia Vicedo, de l’empresa Art&CultureSystemBox, i de Miguel Noguera.