La nova edició d’Alacant Fashion Week arrancarà la setmana vinent en ple centre de la ciutat amb quatre intensos dies i una potent programació que enguany incrementa les activitats d’interès social i cultural.

Així ho ha manifestat el diputat de Cultura, César Augusto Asencio, qui ha presentat aquest matí l’esdeveniment al costat de la periodista Ana Poquet, responsable de l’organització, i Irene Agulló, representant de Sala Germans, una de les empreses patrocinadores de la AFW 2018. “La setmana de la moda alacantina creix un any més en activitats d’interès social i cultural relacionades amb les tendències d’aquest sector. Exposicions, tallers o desfilades són algunes de les propostes que es van a desenvolupar i que, com des de la primera edició, recolzarem des de la Diputació d’Alacant”, ha matisat Asencio.

En aquest sentit, cal destacar que les propostes novelles tindran un paper fonamental en aquesta cita de la mà de la Passarel·la Emergent de la Diputació, on sis dissenyadors de la província presentaran les seues propostes per a impulsar la seua carrera professional. A més, l’avantsala de la AFW 2018 va tenir lloc fa uns dies amb la inauguració de l’exposició ‘Efímeres’ de Lola Aguilar que es pot visitar en el Palau Provincial fins al 13 d’octubre.

En aquesta ocasió, la fira també ens proposa el certamen dels Premis Model de l’Ajuntament de Petrer amb les últimes propostes en disseny de bosses, així com un taller de formació enfocat a professionals del sector gràcies a l’Agència Local de Desenvolupament i un altre d’assessoria d’imatge oferit pel servei de Personal Shopper d’El Corte Inglés.

Així mateix, la dissenyadora María Lafuente oferirà la conferencia ‘Sostenibilitat i Art en la Moda’ organitzada per Fundació Caja Mediterráneo, mentre que l’experta digital Cristina López Pancorbo impartirà un taller sobre ‘Usabilidad Web en Marques de Moda’ amb la col·laboració de Impulsalicante.