L’exposició ‘Saló de Primavera’ torna un any més impulsada per la Diputació d’Alacant a la seu de l’Associació d’Artistes Alacantins. Aquesta nova edició, que es va inaugurar dimecres passat 3 d’abril i que recull una cuidada selecció de 44 propostes de diversos creadors de la província i podrà visitar-se fins al pròxim 30 d’abril.

El diputat de Cultura Cèsar Augusto Asencio, va presentar l’exposició al costat del president de l’associació, Fernando Mateo, i va donar pas a aquesta proposta que exhibeix un total de 44 obres elaborades amb diferents tècniques. Una potent selecció i una cuidada presentació que confirma el gran treball i dedicació de cadascun dels artistes.

En paraules de Fernando Mateo “cada participant s’esforça per superar-se i mostrar el millor de la seua obra. Una de les exposicions amb més estirada que es realitzen en la nostra seu. Un aparador al món de l’art i un preciós catàleg per al record”.

Aquesta nova edició confirma la consolidació de la mostra i el compromís amb els creadors d’aquest col·lectiu artístic, un actiu de la societat alacantina que fa un treball dinàmic i creatiu. Aquestes propostes es podran admirar de dilluns a divendres en horari de 18.00 a 21.00 hores a la sala situada al carrer Arquitecte Morell, 11.