Sota el títol ‘Els arxius i els seus documents’, la Diputació d’Alacant llança un concurs fotogràfic per a acostar a la ciutadania la singularitat d’aquests edificis, així com la important labor que realitzen aquests departaments en la protecció i defensa del patrimoni cultural d’un territori.

Les persones que desitgen inscriure’s en aquest certamen poden enviar les seues imatges, tant en blanc i negre com a color, a l’adreça de correu electrònic archivo@diputacionalicante.es. El termini de recepció d’obres, de temàtica única relacionada amb aquesta àrea, finalitzarà el pròxim 20 de juny. Només es podran presentar un màxim de tres fotografies, realitzades amb càmera digital, per participant.

El diputat de Bon Govern, Adrián Bellester, ha animat a la societat a sumar-se a aquest original concurs, “amb el qual volem posar en valor el treball que es realitza en els arxius i fons documentals de la província, claus per a conservar els documents que narren la història i reflecteixen la vida quotidiana dels nostres municipis”.

Entre els premis que es repartiran destaquen entrades per a concerts del ADDA i per a visitar el Museu Arqueològic MARQ, així com exemplars de la novel·la guanyadora del Premi Azorín 2019 ‘La silueta de l’oblit’ de Joaquín Camps.

Les fotografies que concórreguen a aquest certamen podran ser publicades i difoses a través de la pàgina web de l’Arxiu Provincial de la Diputació d’Alacant i de les xarxes socials de la institució provincial.