La distribució se suma a “Made in la millor terreta del món” de Vins d’Alacant

La distribució se suma a “Made in la millor terreta del món” de Vins d’Alacant

Diverses cadenes de distribució s’han sumat a la campanya “Made in la millor terreta del món” que el Consell Regulador dels Vins Alacant DOP va iniciar fa unes setmanes. Es tracta de les ensenyes Musgrave, Gros Mercat, Alcampo i Carrefour els qui col·laboraran en la senyalització dels productes a les seues botigues a les províncies d’Alacant i València.

Es tracta una vegada més d’ajudar a la difusió del producte km 0 en les grans cadenes de distribució que tenen una clara política de foment d’aquest producte, a pesar que siguen cada vegada més globals. “Per a nosaltres és molt important que una part dels nostres veïns conega aquests productes en les cadenes on més comprem tots i que tenen una alta representació a les nostres comarques” assenyala el president del Consell Regulador, Antonio M. Navarrés. “Però a més que els turistes o residents que pràcticament només van a apartaments a la platja, i no tenen contacte amb el nostre territori, puguen conéixer la riquesa i varietat d’aquests productes fets ací “ – “made in la terreta” – afig.

Els cellers d’aquestes botigues senyalitzaran els Vins Alacant DOP en les seues instal·lacions i tractaran de millorar la presència de referències, una cosa important en aquests moments per al sector, després de la greu crisi a la qual el sector del vi està abocada en aquesta campanya.

A més, i com sempre, el Consell Regulador ha enviat materials per a les botigues especialitzades i vinotecas de tota la província, on el producte cada vegada té una millor presència i on l’especialització i contacte directe permet una millor explicació del producte, com succeeix en botigues com “Bardisa”, “Cellers Bernardino”, a Alacant, “Cellers Leopoldo” a Ondara, “El Celler de la Marina” a Gata de Gorgos, o “Quiero Delicatessen” a Villena, que han sigut premiats pel Consell en la millora de la promoció d’aquests productes.

De la distribució, i en anys anteriors també Carrefour Llevant va ser premiada per aquesta labor, “El Corte Inglés” Alacant o els “Más y más” de la Vila, quan treballaven amb aqueixa marca.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X