Les referències DOP Alacant han aconseguit els premis més importants en el concurs “Millors Vins de la Comunitat Valenciana”, celebrat en la fira “Alacant gastronòmica” per la Federació d’Associacions de Sommeliers de la CV, FASCV.

Les medalles d’Or en la categoria “Blanco sense barrica” han sigut per als vins “Semsum 2” 2020 del Celler Finca La Lagunilla/Casa Corredor, “Galeam 2020” de Cellers Murviedro, i per a “Nimi Tossal” de Joan de la Casa.

En la categoria “Negres amb criança més de 10 mesos” se li adjudica a “Triga 2017” i “Tarima Alacant Bouschet 2017” de Cellers Tornar, “Laudum XII Plus” de Cellers Bocopa, i “Sericis 2017” de Cellers Murviedro.

Les medalles de Plata per a “Blancs sense barrica” li la van atorgar a “Laudum 2020” de Cellers Bocopa.

En “Negres amb criança més de 10 mesos” estan “Foc Lent 2017” de Cellers Bocopa i “Carabibas vs 2018” de Celler Sierra de Cabreres.

I finalment en la categoria de “Negres amb criança menys de 10 mesos” rep la plata “Mo Salinas Monastrell 2017” de Celler Sierra Salinas.

L’organització va seleccionar els millors vins d’entre 148 referències en el 1r Concurs de Vins del Mediterrani. Un panell format per 24 experts de màxim nivell de la Comunitat Valenciana i Múrcia han sigut els encarregats del que constitueix un dels majors esdeveniments d’aquestes característiques celebrat fins hui a la regió mediterrània.

Aquests premis es faran lliurament dimecres que ve 13 d’octubre en el Palau Provincial d’Alacant, seu de la Diputació.